Image Alt

Omagiu lui Eminescu- eveniment cultural artistic

Omagiu lui Eminescu- eveniment cultural artistic

         Cu ocazia Zilei Culturii Naționale și a celebrării nașterii marelui poet Mihai Eminescu, Centrul Cultural Vrancea, instituție subordonată Consiliului Județean Vrancea, organizează joi, 14.01.2021, în pinacoteca instituției, de la ora 17.00, un eveniment cultural-artistic, cu profesorii și elevii Școlii Populare de Artă.

Evenimentul este intitulat Omagiu lui Eminescu și va fi difuzat pe pagina de Facebook a Centrului Cultural Vrancea.

Clasa de Pian, îndrumată de expert, Antoaneta Iozefina Ciobanu, va prezenta un microrecital de pian cu elevii: Ioana Buzăianu, Andreea Dragomir și Bogdan Logodinschi.

            Clasa de Actorie, îndrumată de expert, Bogdan Trifan, susține un moment poetic cu elevii: Miruna Bălan, Alesia Dima, Robert Herea, Denisa Modrogeanu și Iulia Tudor.

            Clasa de Pictură, îndrumată de expert, Liviu Nedelcu, organizează o expoziție de pictură, cu elevii: Mioara Andronache, Daniela Bercea, Otilia Bouroș, Elena Briazu, Iuliana Cucu, Maria Mateiaș, Valentina Tucan și Cosmin Voiculeț.

           Clasa de Design-vestimentar, îndrumată de expert, Georgeta Ciornei, prezintă schițe de modă ale elevilor: Elena Briazu, Adriana Cherciu, Cosmin Lemnaru, Anca Martinescu și Diana Teodorescu.

          Expoziția va fi prezentă în holul Centrului Cultural Vrancea, str. Mitropolit Varlaam, nr. 48 bis, până la data de 24 ianuarie 2021. Vă așteptăm cu mult drag să o vizitați!